fredag 29 november 2013

Ny shallowskruv

Bäst på marknaden!

Jag var förbi Sundbybergs Sportfiske häromdagen. Den trevliga personalen tipsade mig då om en ny shallowskruv de hade fått in.

Första gången jag prövade shallow skruv var jag lite tveksam. Men det fungerar riktigt bra och gummibetet sitter stenhårt och du kan fiska jiggarna riktigt grunt, över växtlighet och/eller extremt långsamt.

Klicka vidare för att veta varför den här är bättre än de andra som finns på marknaden.

onsdag 27 november 2013

Inköp inför vårfisket















I våras hade vi mycket bra fiske med beten i färgen rosa. Speciellt bra fungerade rosa när vattnet var grumligt och nästan mjölkfärgat.

Därför har jag nu köpt en rosa/vit Curly Sue på Sundbybergs Sportfiske och en handmålad Hellhound på Tradera. Har ni inte provat att köpa fiskeutrustning på Tradera kan jag rekommendera det, iallefall standardutrustning som Buster Jerk, Big Bandit etc. HellHounden betalde jag bara ca 100 kr för mot ord. pris 199 kr.

Längtar redan till vårfisket!

måndag 25 november 2013

1000 st fångade gäddor!

I början av året satte vi upp några olika mål för vårt fiske i år. Vi har helt glömt bort att rapportera att vi har nått ett av målen och att vi i Team Predator Fishing Scandinavia nu har passerat 1000 st fångade gäddor i år! 

I skrivande stund har vi fångat 1058 st gäddor. Självklart C & R på allt.

Kul!

söndag 24 november 2013

Bra klädsel!


Jag tänkte skriva lite om hur jag ser på det här med kläder och vad man ska ha på sig när vädret inte är det bästa. 

Fryser man försvinner fiskesuget snabbt. Dessutom blir det svårare att koncentrera sig och då finns risken att man missar mothugget när drömgäddan hugger.

Jag kommer gå igenom de olika lagren, material och tipsa om några produkter jag själv använder och tycker är bra. I det här inlägget går jag igenom lager 1, underställ. Hör gärna av er om ni har frågor!

fredag 22 november 2013

Höstfiske med ca 40 gäddor i båten!

Tittar kärleksfullt på gäddan som en karpfiskare
Här är en rapport från senaste fisketuren.